Vyzkoušeno – gelové nehty za pár šupů

Roky jsem nosila odporné akrylové drápy, které za dvě stovky ochotně tvoří u nás ve městě asi na deseti místech. Znáte to- něco jako francouzská manikůra, něco jako nailart zdobeníčko…třpytky, kytičky, kamínky a další různé podoby pravého pekla. Když jsem byla starší spokojila jsem se (naštěstí) jen s jednobarevnou variantou. Když jsem po letech umělé nehty sundala, pohled na to, co pod nimi zbylo, byl opravdu k pláči. Proto jsem se, v rámci regenerace svých nehtových pozůstatků, o ně starala půl roku jen sama (samozřejmě to podle toho i vypadalo). 

  • Se začátkem téměř letních dnů jsem ale ve svém snažení dost povolila a opět zašla do něčeho co se jistě jmenuje American-french nail art. Ovšem pekelnému broušení, akrylu a zdobení jsem vyhnula obloukem. Zvolila jsem mnohem šetrnější variantu a to manikuru a naneseni geloveho laku na me vlastni nehty. Sic trvalo asi pět minut než dotyční pochopili co vlasně chci a že opravu ne nechci akryl, ne nechci umelohmotne drapy. A jak to dopadlo můžete posoudit z následujících fotek.  Den prvni, naprostà spokojenost…  Den dva…     Další dny stav cca po 14 dnech… Již jsou viditelná mechanická poškození, které jsem si způsobila spíše svou nešikovností.
  • Výsledek: za mě naprostá spokojenost. Za 150,- a cca 30 minut je na dva týdny vystaráno. Člověk který má dost každodenního domácího lakování toto určitě ocení. A při troše snahy i vaše nehtařka jistě pochopí co po ní chcete ( pokud ne, zbývá snad už jen začít chodit na lekce vietnamštiny). 
  • A na zavěr jen povzdech- proč nevydrží nalakované a upravené nehty na rukou stejně jako na nohou  foto cca po třech týdnech od „profesionální úpravy“

Napsat komentář