Troufněte si na obočí !

Trendy přicházejí a odcházejí. To je dobře známá věc.

A je to pár let co se ze záhrobí vrátil trend malování obočí. Nenápadnými tahy tužkou si ho vylepšovali naše maminky v první části druhé poloviny minulého století.Pak to znovu vyšlo z módy a přišel naopak druhý extrém. V novém tisíciletí už bylo hlavní, vytrhat své obočí do co nejvíce nepřirozeného tvaru. Zdálo se to jako skvělý nápad, čím tenčí, tím lepší. A zase přichází peroidické opakování, v tomto případě přechod z extrému do extrému. Nechávejte své obočí volně růst. svobodu obočí! A jestli to nestačí ještě ho pořádně obtáhněte tužkou.

Pro mě samotnou je obočí velká výzva, může přeci změnit celý obličej. Pokud se do toho přeci jen chcete pustit, mám pro vás pár rad.

1.Buďte alespoň ze začátku opatrní s tou vaší pinzetou, ono je totiž velmi komplikované dokreslit si chlupy tak, aby opravdu vypadali jako chlupy.

2. Jde i o tvar. Pokuste se následovat svůj přirozený tvar obočí. Můžete ho samozřejmě trochu pozměnit, ale držte se pravidla : dvakrát měř, jednou řež !

Raději připojím pár jednoduchých rad, pro získání ideálního tvaru.

a) Použijte například štětec pro nalezení základních bodů vašeho obočí. Je to jednoduché, jen spojte stranu svého nosu s vnitřním koutkem oka (tam by mělo začínat),nadále s středem vašeho oka, to může být trochu náročné, proto se pokuste dívat zpříma a protnout pomyslnou linii vaší zorničkou (tímto označíte nejvyšší bod). No a vaše obočí bude končit přirozeně na spojnici s vnějším koutkem oka.

b) Tím to ale nekončí, dejte si pozor hlavně na začátek obočí, tedy část u nosu, neměla by být příliš silná a zapomeňte na jakékoliv zvláštní tvary v této části.12 horrible eyebrows you have to see. This girl looks like she took baby poo and put them on her brows and tried to pass it off as draw on brows. GROSS!!!

c) Obočí by také na obou stranách mělo směřovat dolů, v žádném případě nesmí být vodorovné, to totiž velmi ,, zdrsní či zmužní “ váš obličej.

3. Pokud jste to s pinzetou už přehnali nebo máte řídké či příliš světlé obočí, je tedy na místě ho nějak poupravit. Osobně doporučuji radši použít třeba stíny v barvě vám přirozené, protože při používaní stínů místo tužky máte větší šanci, že to nebudu vypadat jako by jste si namalovala na čelo dvě čáry fixou.

This sperm-tastic specimen. | 43 People Whose Eyebrows Are So Bad They're Actually Works Of Art

a přesně takhle to být nemá

4. Vyberte správnou barvu. Některým typům například sluší tmavší barva než je barva jejich vlasů, sem patří například blondýnky a ženy se zrzavými vlasy. Pokud si ale nejste jistá, raději zvolte barvu světlejší, tím nemůžete moc pokazit.

Přeji vám mnoho zdaru a na konec ještě obrázek na zasmání, aby jste věděli, co dělat, pokud vás vaše obočí začne opravdu nudit.

12 Sets of Bad Eyebrows You Have to See to Believe...I CAN'T EVEN

N.N.

Napsat komentář